:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
GAMMEL HEIMESIDE
 
Gammel heimeside, 2000 - 2005
 
Turlagets første heimeside.

Selv om vi nå (mai 2007) har fått oss ny heimeside, har vi selvsagt beholdt den gamle. Du kan klikke deg inn på nettadressen: http://turlaget2.raumainfo.no/ for å komme dit.
Det gamle heimesida ble startet av mangeårig styremedlem Arild Haugen i 2000. Det ble et populært tiltak som fikk mange besøk, og som på en enkel og ny måte formidlet kontakt og opplevelser mellom turdeltakere og andre interesserte. Heimesiden ble stadig utviklet videre. Etter hvert fikk vi en heimeside som både var avansert og innholdsrik. Arild stod for alt dette arbeidet, ikke bare var han dataansvarlig for sida, men han var også den som skrev de fleste turreferatene og ikke minst de underfundige og humoristiske kommentarene til bilda.
Da Arild gikk bort i april 2005 fikk vi et problem med å overta arbeidet. Ingen av oss gjenværende i styret hadde særlig dataerfaring, og selv om vi knyttet til oss datakyndige, hadde vi problemer med å drifte sida. Mye av kunnskapen om hvordan sida var bygd opp og hvordan den skulle driftes, lå nok i hodet på Arild.
I fjor høst (2006) bestemte vi oss derfor å få laget ei ny heimeside som var enklere oppbygd, så enkel at hvert enkelt styremedlem selv kan legge inn bilder, kommentarer, referater og annet stoff. Dette arbeidet er nå fullført. Vi regner likevel med at det er stor interesse å se tilbake på hva som skjedde i turlaget i perioden 2000 – 2005. (Bildet til artikkelen viser Arild, Eivind og Edvard på Bjørgarøra i mai 2004)