Admin
TUR REFERAT
Juletur til Nesaksla Mandag 27. Desember 10
Juleturen ble gjennomført i kaldt og fint vintervær. Sjelden har det vært så gode forhold til å renne på rumpa ned-igjen.
 
5 deltakere var møtt opp ved Nebbafoten til annonsert avgang, kl. 1000. Blant disse var selvsagt vårt 80-åringe og nye æresmedlem, Bjørg.
Etter en langvarig kuldeperiode med passe snømengde, var det blitt faste og markerte trinn oppover mot toppen, og lange rutsje-baner ned-igjen. Det var tydelig at mange hadde gått tidligere i jula.
Ved Andersmyra ble vi tatt igjen av kjente Aksla-travere, Perry og Børge. Disse sluttet seg til følget, og i samla flokk gikk vi opp til toppen.
Her ble vi møtt av en kald trekk i fra øst, så vi samlet oss inne i Ottarbua. Her ble det mat og prat. Nye Aksla-travere kom opp mens vi var på toppen.
Turen ned-igjen gikk gikk raskt og lett. Sjelden har vi rutsjet så mye på rumpa som denne gangen. Allerede kl. halv to var vi nede igjen ved utgangspunktet, fornøyde med dagens gode trim.
Disse var med på turen: Bjørg Brevik, Annett Svanemyr, Kristin Aklestad, Perry Kavli, Børge Østigård, og turledere: Frank Dahle og Nils Hole
 
 
Damene som var med på turen Samling i Båsen. Perry og Børge har også kommet til Mat og prat i Ottarbua Deltakerne før nedturen Frank i farta