Brukernavn
Passord

TUR REFERAT
Brøstdalen rundt Søndag 13. Mars 11
En flat, rolig tur som alle satte pris på.
 
Som regel er været forskjellig på Nes og i Brøstdalen. Slik var det denne gangen også. Da vi kom fram til Brøste skein sola, og det var passe kaldt (-2oC)- godt blåswix-føre.
Turen gikk først innover mot Furuholen. Det var oppkjørt både med snøskuter og hundeslede, så det var lett å gå. Fra Furuholen gikk ruta sørover mot Kabben. Det var det samme lette føret videre innover, så vi kom tidlig inn til Kabben. Her tok vi matrast langs veggen på ei løe. Det var stilt og fint så vi kunne sitte lenge å prate. Det var til og med en flott utedass som damene satte stor pris på.
Ettersom vi kom så tidlig til Kabben, fant vi ut at vi like godt kunne forlenge turen til Tunga. Vi holdt oss på høyre sida av elva oppover, og fant en sti som vi greide å følge på det meste av turen. Ca. ved parkeringsplassen på Tunga snudde vi og returnerte langs veien/vinterløypa tilbake til Kabben. Denne gangen på motsatt side av elva. Fra Kabben var det oppkjørt fine skispor tilbake til Brøste.
Etter kommentarene å dømme da vi kom tilbake til Brøste, var det tydelig at dette var et nytt turmål for de fleste. En tur som alle likte.
Disse var med på turen: Bjørg Brevik, Inger Ellingsberg, Bea Vangen, Torill Prestegård, Randi Uri, Randi Hjelvik, Kristin Aklestad, Åge Endrerud, Frank Dahle og Nils Hole (referent og fotograf) – 10 stk. i alt.
 
 
Rast ved Kabben 1 Rast ved Kabben 2 Rast ved Kabben 3 Framme ved Tunga