Admin
TUR REFERAT
Tarløysa Tirsdag 31. Mai 11
Turen staret i tåke og regn og endte i nydelig kveldssol.
 
I dag skulle kveldsturen gå til Tarløysa 1086 moh - en fineværstur. Men dette var en dag med regn og tåke, det så ikke lovende ut. Tross dette hadde 6 personer møtt opp, og alle ville på tur. Anders for første gang med Turlaget, han så på Tarløysa hver dag fra kjøkkenvinduet heime i Måndalen og i dag ville han se nærmere på fjellet. På Yr.no meldte de fint vær i kveldinga, så det var bare å sette kursen mot Åfarnes og Nysetervegen.

Der var det mye som minte om åpninga av Fjellfestivalen i fjor, altså tåke og regn. Men det var lysning ut mot Molde så vi la i veg på fin sti langs småbjørk og multeblomster. Etter hvert mer stein, men godt vardet, så tross tåkedotter var det ikke vanskelig å finne stien.

Etter ca 2 timer var vi på toppen og det var godt å komme inn i hytta for matpause. På tur ned igjen ble vi møtt av ei snøbyge, men det lettet mer og mer så turen ned gikk fint og vi avsluttet utrolig nok i nydelig kveldssol.

Disse var med:
Liv Tangen, Gerd Brorson, Anders Bruaseth, Inger Ellingsberg, turledere: Bea Vangen og Randi Uri (ref)
 
 
Ut på tur aldri sur! Fin utsikt fra varden Tåka letter trodde vi.. Ingen ting å si på humøret Her var det bratt ned
Trodde vi var oppe... Godt å komme i hus og få seg litt mat Håpte på utsikt, men det var bare å starte på heimturen uten å ha sett så mye av den Kveldssola tittet fram Fin heimtur
Flott skue på turen ned igjen Høstfarger i mai? D va no fint da!