Admin
TUR REFERAT
Patchelhytta - Slogen (Hjørundfjorden) Lørdag 13. August 11
Overnattingstur til Patchellhytta og bestigning av Slogen 1564 moh.
 
8 spreke damer (3 fra Molde/Eide og 5 fra Innfjorden/Åndalsnes) startet fra Liasetra på Stranda og gikk Habbastaddalen til Patchellhytta i nydelig vær og temperatur.

Etter en matpause i solveggen der, bestemte vi oss for å bestige Slogen for å utnytte det fine været. Vi startet kl 16 og nådde toppen etter 2,5 time. Oppstigningen gikk fint, det siste stykket var bratt så litt klyving måtte til for å nå toppen. Slogen er en flott og majestetisk topp med fantastisk utsikt. Det var også mange andre som hadde tatt turen til topps denne dagen. På nedturen valgte vi en annen trase, vi fulgte eggene på sørsiden tilbake til hytta.

Dette er en selvbetjeningshytte med et rikholdig spisskammers. Etter en slik tur smakte mat og drikke fortreffelig. Vi prata og kosa oss videre, og det ble en lystig gjeng på hytta denne kvelden.

Søndag hadde vi en sen og lang frokost da turen til Slogen allerede var unnagjort. På heimturen ble noen fristet til ett bad i de fine badekulpene i elva langst stien. Kaldt men oppfriskende. Alt for fort var vi nede igjen ved den idylliske Liasetra.

Disse var med:
Cathrine Bakken, Tone Gamlemshaug, Sonja Gjetøy, Kristin Aklestad, Ellen Karin Vangen, Bea Vangen.
Turledere: Kari Hjelme og Randi Uri

 
 
En glad gjeng klar for tur En målbevisst gjeng Patchellhytta med Slogen i bakgrunn Klar for Slogen Utsikt mot Norangsdalen
Toppen i sikte Nyter utsikten over Sunnmørsalpene Målet er nådd. Jakta i bakgrunn Yess! Akkurat plass til oss 8 på toppen
Norangsfjorden mot Urke og Sæbø Fornøyde jenter