Brukernavn
Passord

TUR REFERAT
Mardalsvatna - Bakkevatna - Søredalen Søndag 11. September 11
13 deltakere fikk en flott tur i storslått natur.
 
Tretten deltakere hadde møtt opp kl.08.00 utenfor turistkontoret denne søndagsmorgenen. Buss var leid inn fra Veøy og vi var heldige som kunne stille med egen sjafør. Nils Hole hadde satt av dagen til å kjøre oss opp på fjellet og hente oss i Søredalen på ettermiddagen.

Vi hadde en fin busstur opp Romsdalen og innover fjellet til Nedste Mardalsvatnet, 842 m.o.h. hvor turen skulle starte fra. Vi begynte å gå kl.10.00 og avtalte og bli hentet kl.16.00 i Søredalen i Isfjorden. Forran oss hadde vi en middels tung 15 km tur.

Det var fint høstvær. Mildt og varierende med sol og skyer. Hadde også noe vind, men det gjorde ikke noe når temeraturen var så god. På slutten av turen fikk vi en liten regnbye, men den gikk fort over.

Turen gikk i lett terreng. Stien var borte noen plasser og rødmerkene var slitt, men fine varder viste veien. Vi passerte i alt sju fjellvaten på vår vandring, noen med fantastisk blåfarge. Var ikke vanskelig å finne rasteplasser i det flotte fjellområde. Hadde to gode matpauser + mange småstopp. Vi var også innom hytta på øvre Bakkevatnet og skrev oss inn i hytteboka.

Det ble en sosial tur og mye prat. Vi hadde god tid og ikke noe stress for å nå bussen, så vi brukte dagen på fjellet.

Nils skulle gå tur på egen hånd før han reiste ned for å hente oss. Timingen var god, vi kom ned presis kl.16.00. Nils kom noen minutter før oss.

Disse var med: Randi Hjelvik, Gerd Brorson, Inger Ellingberg, Randi Roald, Bjørg Brevik, Kåre Vold, Sverre Skjelbostad, Terje Vold, Kari Hjelme, Åge Endrerud, Perry Kavli, medhjelper Randi Uri og turleder Torill Audsen Prestegård.