Admin
TUR REFERAT
Lyngheim -Fiva Tirsdag 15. Mai 12
Fin vårkveld under Trollveggen.
 
14 stykker møtte på Kavlihjørnet En bil til returen var kjørt til Fiva på forhånd. Vi kjørte til Horgheim og parkerte ved grustaket. Første del gikk vi langs jernbanelinja. Så kom vi til stien og gikk en rolig tur langs Rauma elv. Stien var merket med røde skilt, og vi skjønte at dette måtte være den lengste turen den gang Romsdalsmarsjen var på det mest populærere. Vi gikk mellom store steiner fra gamle gamle ras og nydelige fine hjortestier. Matpausen tok vi ved en hytte ved elvekanten. Det var gått mange ras langs ruten så vi måtte legge litt om på ruten og gå helt nede i elvekanten. Det var en fantastisk flott og idyllisk tur langs elvekanten. Det er utrolig at det finnes så fine turer i vårt nærområde som vi bare suser forbi på andre siden av elven. Omsider kom vi ned til Fiva gård og der fylte vi opp en bil med sjåfører for å kjøre opp til Horgheim for å hente de andre bilene.
De som var med: Inger Ellingsberg, Nils Hole, Bjørg Brevik, Bea Vangen, Åge Stangenes, Sissel Stangenes, Randi Uri, Toril Prestegård, Anne Karin Hagen, Kari Prestegård, Kåre Vold, Perry Kavli, Marianne Brevik og Oddvar Brevik (ref)
 
 
Starten på Lyngheim Rast ved hytta (ca. halvveis) Rast ved hytta (ca. halvveis) Rast ved hytta (ca. halvveis) Ulendt terreng
Ulendt terreng Ulendt terreng Ulendt terreng Kåre snor seg fram
Langs Raumas bredder Under Trollveggen Under Trollveggen Hele gruppa samlet Straks på Fiva