Admin
TUR REFERAT
Moanebba i Isfjorden Tirsdag 29. Mai 12
Turen gikk denne gangen fra Moanebba, om Unhjemssetra og Bjerkelia tilbake til start. Været var tålelig bra og stemningen var god
 
12 deltakere var med fra start denne kvelden. 2 stykker hadde «tjuvstartet», og en nådde oss igjen halvveis mot toppen. 15 deltakere i alt.
Sommervarmen vi hadde for to dager siden var forsvunnet. Vi trøstet oss med at det kanskje var like bra med litt avkjøling opp den bratte lia. Oppe på toppen nådde vi igjen Marit og Bjørg. Her var det tid for å beskue «Isfjorden, hæmbygda mi», og få seg noe energipåfyll. For mange var det første gangen de besøkte fjellet.
Vi håpte på at sommervarmen i forrige uke hadde tært så mye på snøen at det var mulig å ta turen om Unhjemssetra. Det stemte. Med sikksakk-gåing langs dalsida gikk det an å komme seg noenlunde tørrskodd ned til setra. Denne setra stod til til forfall. Det var tydelig at her var det ingen som hadde brukt setra på årevis.
Stien fra setra og nedover var derimot i god hevd. Det gikk lett å komme seg ned til traktorvegen til Bjerkelia, og derfra tilbake til utgangspunktet. Summa-sumarum ble dette en passende fin tur.
Disse var med: Liv Tangen, Gerd Brorson, Kristin Aklestad, Inger Ellingsberg, Randi K. Hole, Anita Svendsen (Danmark), Randi Uri, Sissel Stangnes, Hildegard Digernes, Marit S. Stokes, Bjørg Brevik, Åge Endrerud, Perry Kavli, Ståle Slemmen, og Nils Hole (turleder)
 
 
Blide damer Ikke fullt så blide karer Liv på toppen Flere toppentusiaster På veg til Unhjemsetra
Rast ved setra Disse var med (pluss noen til).