:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Vestasetra. Skarsetra-Bruasethaugen i Måndalen går ut. Tirsdag 22. Mai 12
Kvedstur til Vestasetra i flott sommervær. Skarsetra-Bruasethaugen måtte gå ut pga mye snø i fjellet.
 
18 personer ble med på en flott kveldstur til Vestasetra som er turmålstur. 16 møtte opp på Kavlihjørnet og 2 på Vågstranda. Olav Norvik kom sjøveien fra Eidsbygda for å bli med.
Det var en varm og fin kveld uten vind. Det holdt ca 20*c så det ble varmt oppover bakkene, men vi holdt rolig tempo og tok små pauser for å avkjøle oss og se på utsikten.
Framme på setra koste vi oss med medbrakt mat og drikke. Det var en idyllisk setervoll, men bare deler av murne sto igjen nå og vitnet om livet som en gang i tiden hedde utspillt seg her. Kåre Vold hadde med seg informasjon om setra. Der sto det hvem som hadde eigd den og annet interessant å lese.
Vi snakket om at de som ville kunne gå om Farkvam tilbake, men vi endte opp med at alle returnerte samme vei som vi kom.
De som var med: Sissel Stangenes, Åge Stangenes, Gunnbjørg Eriksen, Randi Hjelvik, Liv Tangen, Anne Karin Hagen, Randi Hole, Anita Johannessen,Inger Ellingsberg, Bjørg Brevik, Perry Kavli, Ingunn Skiri Willa, Arild Tokle, Grete Rypdal, Kåre Vold og Olav Norvik. Turledere Bea Vangen og Torill Audsen Prestegård. Ref:TAP