:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Grønvassheia Søndag 11. Mars 07
En skitur i dårlig vær, vind og regn i lufta. Fire deltakere fant ut at det var greit å avslutte turen i bua i Tverrheia.
 
Det var meldt dårlig vær for denne søndagen, så oppmøtet på Kavlihjørne bestod bare av to styremedlemmer. På himmelen drev skyene raskt forbi fra sørvest mot nordøst.
Da vi kom opp til fotballbana i Måndalen stod Terje og Edvard og ventet.
Veien oppover Volladalen var delvis oppkjørt av biler, snøscooter og skispor. Det var best å bruke skifeller på et slikt underlag. Det blåste friskt og det var regn i lufta.
Fra Røsta og oppover måtte vi for det meste brøyte løype sjøl. Været og føret fristet ikke til tur i høyden. Da vi kom fram i Botn bestemte vi oss for å ta inn i plankebua der oppe, og la dette bli turens endepunkt denne gangen.
Ute blåste det og inne var det ganske trivelig.
Turen heim igjen gikk om Middagsvatnet. Vanskelig føre på nedturen førten til en del knall og fall. Allerede i 3-tida kunne vi avslutte turen.
De som var med: Edvard, Frank, Nils og Terje
 
 
På dette føret er det kun feller som hjelper! Klar for matrast. Dette ble turens endepunkt. Deltakere: Terje, Edvard, Nils og Frank Terje tatt av vinden ved Middagsvatnet Nils tryna på vei nedover Volladalen!