:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Brukernavn
Passord

TUR REFERAT
Sjøbolhytta i Innfjordfjella Søndag 10. Februar 13
Årets første skitur gikk på flott oppkjørte løyper. Våre gode velgjører hadde også varmet opp Sjøbolhytta til vi kom fram!
 
Vi var 7 deltakere på denne turen. Det var vel normalt for å være skitur så tidlig på året. Været var lovende, kaldt og med antydning til sol gjennom disen.
Vel opp på Hersla, var vi langt fra aleine. Det var fullt av undommer som ikke skulle dit vi skulle, men som tydelig skulle på toppturer. Det var få kjente, så vi antok at de kanskje kom langveis fra.
Vår plan denne dagen var å følge veien opp til hyttefeltet «Tuten», og derfra gå innover Grønnfonn-dalen før vi tok opp kneika til Sjøbolet.
Dette gikk lett og fint, etter som mesteparten av veien var nyoppkjørt med snøscooter og sporkall. På vei oppover møtte vi Palmer Øverland som kunne fortelle at vår «velgjører», Arvid Gjerde, visst nok også var gått opp til hytta for fyre opp til vi kom. Snakk om service!
Litt basking i nysnø og kratt ble det før vi varme og svette nådde opp til hytta. Her trengte vi ikke å sitte i ytterklær. Hytta var god og varm, ja nesten for varm. Matpakker og drikke kom fram, og vi hadde ei trivelig økt rundt bordet.
Returen gikk uten problemer. Med oppkjørte løyper og godt føre gikk mesteparten av heimturen med renning og staking. Klokka tre var vi nede ved parkeringsplassen.
Disse var med på turen: Randi Uri, Randi Hjelvik, Randi K. Hole, Odd Steinar Vangen, Åge Endrerud. Turledere var Bea Vangen og Nils Hole
 
 
På vei mot Bøstølen Sola kom fram idet vi begynte på Grønnfonn-dalen Pustepause før kneika opp til Sjøbolet. Vel framme ved hytta. 4 mødre på tur på morsdagen
Pluss resten (minus fotografen)