Brukernavn
Passord

TUR REFERAT
Fuglehaugen - Torvika Tirsdag 5. Juni 07
Vi så på turlagets hyttetomter på Fuglehaugen. Deretter gikk turen om Kjerringhaugen og over til Skardvatnet hvor vi rastet. Vi avsluttet turen nede ved Torvika. En varm og fin junidag med 14 deltakere!
 
Vi kjørte i tre biler opp til parkeringsplassen i Skorgedalen. Herfra gikk vi opp til de to tomtene som turlaget har bykslet i snart 70 år, og som vi har diskutert å eventuelt selge. De fleste ble nok overrasket hvor fint disse to tomtene lå i terrenget.
Forsommeren har vært tørr i år, så vi kunne gå nesten tørrskodd over myrene opp til skihytta på Kjerringhaugen hvor vi tok vår første rast.
Videre gikk turen på en brukbar sti forbi Kjerringhaugsetra, og over til skogsbilvegen som fører til Torvika. Det virket som dette var et nytt turområde for nesten alle. Været var ideelt, rundt 20 varmegrader og delvis sol.
Nede ved Skardvatnet fant vi en leirplass med benker og grue. Her tok vi hovedrasten. Turleder hadde tatt med kaffikjel, tente bål og serverte nykokt kaffi på alle.
Videre gikk turen ned bakkene til Torvika. Etter litt venting kom sjåførene med bilene fra Skorgedalen.
Dette ble en klassisk kveldstur med godt vær, rolig tempo, mange pauser og mye prat og sosialt samkvem. Disse var med:
Jakob Hjelden, Bjørg Brevik, Inger Ellingsberg, Eivind Raanaa, Edvard Søvik, Oddvar Brevik, Marianne Brevik, Anne Karin Hagen, Åse Sæther, Rigmor Sødahl, Kari Hjelme, Sissel Stangenes, Randi K.Hole, Nils Hole (turleder)
 
 
Kari, Eivind, Bjørg og Randi studerer tomta som er vendt mot Ljøsådalen. Bra beliggenhet. Edvard og Oddvar ved merket for tomta som er vendt mot Kjerringhaugen. Flott utsiktstomt! Rast nr. 1 foran skihytta på Kjerringhaugen. En liten idyllisk vannkulp ved Kjerringhaugsetra. I flokk og følge på skogsbilvegen mot Torvika. Jakob og Edvard i front!
Rast nr. 2 ved Skardvatnet. Nils har hovedoppsynet med kaffikokinga. Hyggelig stemning rundt kaffibålet.