Admin
TUR REFERAT
Skarfjellenden på Trollstigen Tirsdag 2. Juli 13
Tur på nymerka sti til toppen av Skarfjellenden.
 
Det er alltid litt spennende å arrangere tur til Skarfjellenden på Trollstigen. Vil vi få fin utsikt fra toppen, eller ligger fjellet innhyllet i skodde? Dessverre var det det siste som skjedde denne julikvelden, været stod fra nordøst og skodda lå halvveis ned i fjellsida.
Forholdene ellers var fine for en tur til dette turmålet. Det var lite snø i renna opp mot ryggen, det var tørt i terrenget og nymerkinga av stien gjorde det lett å finne veien selv i skodde.
Oppe på toppen ble vi samla alle 14 deltakerne på turen. Ei gruppe hadde nemlig startet litt før for å få bedre tid til oppstigninga på turen. Mens vi satt der i skodda og var opptatt med mat og prat, begynte det å skje noe med skodda. Den lettet såpass at vi kunne se mot øst, innover mot Alnesdalen, Isglupan og Langfjelldalen.
I det vi begynte på returen ble det enda bedre. Da kunne vi også se vestover mot Trollstigen og Valldalen. Å få utsikt fra et slikt turmål er selvsagt « halve moroa», så stemninga steig i takt med at skodda letta.
Nede på parkeringsplassen kunne vi konkludere med at dette hadde blitt en riktig så fin tur!
Disse var med: Randi Hjelvik, Ole Langdal, Kristin Aklestad, Randi Uri, Jan Frilund, Astrid Frilund, Marita Frilund, Åge Endrerud, Anne Karin Hagen, Målfrid Sekkesæter, Sissel Stangenes, Bjørg Brevik, Marit Søholt Stokes og Nils Hole (ref.)
 
 
Skodda lå som en sopp rundt fjellet. På veg oppover den fint tilrettelagte kløvveien. Matpause etter skaret samlet følge på toppen Så letta skodda, og vi fikk utsikt mot både øst og vest.
Og stemninga steig. Utsikt mot Langfjelldalen