:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Kammen rundt Søndag 2. April 06
Turen gikk fra Hersla mot Fattig og Rik. Her tok vi rast nr. 1. Deretter gikk turen på godt skiføre rundt Kammen til Litjevatnet hvor vi tok rast nr. 2. 9 deltakere på turen.
 
Vi parkerte bilene på Hersla, og la i vei innover mot Bøstølen. Her var det fine oppbrøyta spor og fint å gå. Da vi kom oppover på venstre sida, på høyde med setrene, fikk vi et utrolig fint føre, hard skare med litt nysnø på toppen. Sola kom fram av og til, så det så ut til å bli en riktig fin dag. (Bilde 1)
Vi kom snart fram til hytta ”For fattig og rik”, og her ble det matpause. Praten gikk som vanlig ”livlig”. (Bilde 2+3).
Turen fortsatte på like fint føre framover til Storvatnet, rundt Kammen og framover til Litlevatnet. (Bilde 4). Ved Litlevatnet var det andre turgåere, både barn og voksne, som forsøkte fiskelykka. Barna koste seg stort så det ut til.
Ved enden av Litlevatnet tok vi en ny rast, før det ble fin ”unnarenning” ned forbi Bøstølen og til bilene på Hersla. (Bilde 5 +6).

Deltakere: Inger og Trygve Ellingsberg, Edvard Søvik, Kari Hjelme, Randi Korssjøen, Nils Hole, Bjørg Brevik, Terje Vold, Eivind Raanaa (referent)
 
 
Bjørg i fint motbakkekliv! God stemning i solveggen ved Kari hadde forsovet seg men nådde oss igjen på Bjørg og Eivind i god gli mot Storvatnet! Edvard og Terje i nypreparerte løyper
Siste rast ved Litjevatnet.