:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Rødstølsetra på Verma Tirsdag 20. Mai 14
Fin ettermiddagstur til Rødstølsetrene
 
13 personer hadde møtt fram denne fine ettermiddagen. Målet var Rødstølsetrene på Verma.
Vi parkerete ved Verma Nærbutikk og fulgte en traktorveg som senere gikk over i sti. Vi passerte en flott bygd jernbaneundergang av stein og videre langs gamle Kongeveg på sti sørover som gikk i jevn stigning før det flatet mer ut før stigning opp til selve setrene.
Etter flere fineværsdager var det mye snøsmelting og flotte fosser nedover alle fjellsider, noe vi også merket på stien.

Dette var et av årets turmål så vi skrev oss inn i turboka men vi var for tidlig ute for å klippe i Turmålsheftet.

Dette var setervegen fra bruket på Gjerdshaug som vi hadde gått. Seterveien som de brukte fra Rødstøl går rett opp ovenfor garden Rødstøl og er noe brattere og kortere. Setervollen ligger fritt og åpent til med flott utsikt. Vi hadde ei lang og god matpause her i sola før vi måtte ta på heimveg.

Disse var med: Ole Langdal, Bjørg Brevik, Sissel Stangenes, Frode Stangenes, Randi Hjelvik, Anne Lise Gjerde, Anita Johansen, Kristin Aklestad, Kåre Vold, Perry Kavli og Åge Endrerud. Turleder Torill Prestegård og Randi Uri (ref)
 
 
Klar til til tur på Verma Flott arbeid på en jernbaneundergang Anita på vei opp bratte bakker
Bjørg har teknikken inne i motbakkene Liten drikkepause Framme ved postkassa. Var ikke kommet tang enda, men vi fikk skrevet oss inn i boka. God rast på setra i flott vårvær