Admin
TUR REFERAT
Kammen ved Bøstølen Tirsdag 27. Mai 14
Godt oppmøte på flott vårtur langs Kammen i Innfjordsfjella
 
16 personer møtte til start fra Bøstølen. Ole Langdal var turleder. Han hadde allerede gått opp turen på forhånd, men da i helt annet vær enn det vi fikk oppleve. For å være så tidlig på året, var det svært lite snø langs ruta. Det fine været i vår hadde gjort at stien oppover ryggen var tørr og fin.
Denne gangen var det mange nye deltakere å se på turen. Randi Hjelvik hadde fått med seg en hel gjeng ansatte fra Rauma sjukeheim, og de så ut til og trives.
Turen gikk i rolig gange med mange pauser underveis. Da vi kom opp til toppen av Kammen møtte vi Bjørg, Sissel og Marit. De hadde startet en time tidligere. Det ble en god matpause her oppe. Vi kunne sitte lenge fordi været var ideelt, sol og ikke et vindpust.
I samlet flokk gikk vi så ned igjen. Sola fulgte oss også på nedturen. Klokka halv 11 var vi nede ved parkeringsplassen. Det ble en skikkelig fin vårtur.
Disse var med: Randi Hjelvik, Randi Uri, Unni Rønning, Gerd Rakstang, Anita Johanessen, Liv Inger Søvik, Robin Lie, Solgunn Flydahl, Grete Rypdal, Kristin Aklestad, Kåre Vold, Bjørg Brevik, Sissel Stangenes, Marit Søholt Stokes, Turledere: Ole Langdal og Nils Hole (ref.)
 
 
Tørr og fin sti oppover Kammen Med utsikt mot Nonstind Kammen i vårsol Matpause på toppen På tur ned igjen, fremdeles i sol.