Brukernavn
Passord

TUR REFERAT
Taskedalshytta Tirsdag 12. Juni 07
Imponerende 11 deltakere på en, ved avreise, kald og våt ettermiddag. En liten fortropp tente opp i den nye flotte hytta og her ble det god stemning.
 
8 stk møtte opp på Kavlihjørnet. De gamle er eldst og Bjørg var ikke til å holde igjen hverken ved avreise, påstigning av deltakere underveis eller ved betaling av vei. Om vi skal skylde på dette eller turleder kan være uklart, men 6 stk startet fra Tuten, mens resten startet fra Bøstølen. Vi møttes ved bru over elva like ovenfor hyttefeltet og gikk samlet resten. Stien over myrene opp til man krysser ny bro over elva igjen er noe utydelig, men ved først Bjørg og deretter Edvard i front gikk det smertefritt. Etter en stigning kommer man opp på en flott rygg som går på øst siden av elva. Etter en time og 15 min, og noe regn, var vi oppe ved hytta.

Edvard tente opp og det ble rett så trivelig. Alle var enig i at dette var en veldig flott hytte. Laget bestemte seg for å nytte utlagte giroer og gi en symbolsk sum på kr 100,- for bruken av hytta. Pausen i hytta ble på en hel time og en videre tur opp til vatnet ble sløyfet.

Vi returnerte fra hytta noe før halv ni og var nede ved bilene igjen ti på halv ti. De som hadde kikket litt på temperaturmåleren før vi startet ned igjen ved Taskedalshytta sa den viste + 2 grader, så det var vel ikke så mange som fikk fram den store svetten på vei ned igjen.

Bilder blir lagt ut snart
 
 
Liten pause for å samle troppene Her kommer resten med Bjørg i front En av tre krysninger av elva God stemning innendørs Praten går livlig ved kjøkken bordet
Noe grått var det. Utsikt mot Taskedalsvatnet Marit sjekker ut sist og starter marsjen ned igjen En av de flotteste stier som finnes var det en av deltakerne som uttalte På vei ned igjen