Admin
TUR REFERAT
Slettafjellet Tirsdag 26. Mai 15
Fin kveldstur til Slettafjellet
 
Vi kjørte til Verma og tok av mot Sletta på samme siden av dalen hvor Vermafossen fosset ned. Vi fulgte en traktorveg som krysset oppover lia til vi kom på vegen som går innover Vermedalen.
Vi fikk våre klipp i turmålsheftet og fortsatte videre til den idylliske store setervollen med mange bygninger og flott utsikt. Det var nå tid for litt mat og drikke i sola før vi fortsatte videre på vegen som førte oss heimover hvor det var regnbyger.

Disse var med: Ole Langdal, Per Berg, Bjørg Brevik, Nils Hole, Randi Hjelvik, Alice Høybakk, Sissel Stangenes, Kristin Aklestad m/Fant
Turledere: Kari Hjelme og Randi Uri (ref)
 
 
Nils fortalte oss at her var vestgrensa for naturlig granskog - ett argument for å verne området. Bekkene bruste. Viktigt å få klipp i turmålsheftet. Alle blei litt overraska over plasseringa av kassa  - midt i tjukkaste skogen på fjellet. Mange fine velholdte gamle bygg på setra. Denne såg veldig gammal ut.
Store velholdte slåttemarkar. Det var godt å få slappe av litt og nyte nokre solglimt. FANT fant også roa i kveldssola på setervollen.