:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Stortrollvatnet Tirsdag 23. Juni 15
Sankthansfeiring på Stortrollvatnet.
 
Sankthansaften kom på en tirsdag i år så da ble det feiring på kveldstur til Stortrollvatnet.
Ti personer møtte opp og ville bli med på turen. Var overrasket over at det ble så mange, været tatt i betraktning. Grått, kaldt og regn og mye snø i fjellet enda. Forsommeren har vært kald så mye snø ligger i fjellene enda.
Når vi kom opp til vantnet lette vi etter en plass i ly så vi kunne få tent bål og grillet. Det var ikke lett, men til slutt fant vi en stor stein som vi søkte ly bak.
Kåre var hemmelighetsfull på hele turen oppover og bar tyngre enn oss andre. Vi fikk en stor overraskelse, han hadde med seg nyfisket aure, loff og alt tilbehør som han spanderte på oss alle. Vi fikk problem med å grille den pga feil folie. Steiner ble tatt i bruk som steikepanne og det fungerte.
Rasten ble ikke så lang da det var for kaldt å sitte i ro. Hjemturen tok vi om Måsvatnet så det ble en rundtur.
Disse var med: Alice Høybak, Per Berg, Kari Hjelme,Ole Langdal, Kåre Vold, Sissel Stangenes, Åge Stangenes, Bjørg Brevik og turlederne Randi Uri og Torill A.Prestegård ref.
 
 
På vei opp i tåka Lette lenge, men dette var den beste plassen for en rast i dag. Kald fornøyelse.
Kari har vært ute i ruskevær før. Godt med ekstra beskyttelse Enkelt å få fyr på bålet når man har med seg tørr ved. Noen som fryser bak. På vei hjem over osen på Måsvatnet.