:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Nesaksla Torsdag 27. Desember 07
Etter ett års opphold, gikk den tradisjonsrike juleturen til Nesaksla slik som før om åra. 8 deltakere var med denne gangen.
 
For å utnytte dagslyset fullt ut, startet vi turen opp på Nesaksla kl. 1100. Været var brukbart og oppmøtet var likeså. Som vanlig var det bart opp til Andersmyra. Her tok vi en drikkepause, og festa brodder på skoa. Videre oppover var det en god del is men heller lite snø. Heldigvis hadde Børge også i år lagt ut tau, slik at det var enkelt og trygt å ta seg oppover.
Ca. kl.1300 nådde vi toppen. Her serverte turleder nykokt kaffi, og julekaker og konfekt ble sendt rundt. Det var stille og mildt på toppen så vi kunne gi oss god tid.
Det var meldt dårlig vær denne dagen, og ute i fjorden kunne vi se at uværet kom. Heldigvis for oss kom uværet omtrent i det vi var nede igjen fra fjellet.
Disse var med på turen: Bjørg Brevik, Odd Ivar Røhmesmo, Yngvild Krøvel, Perry Kavli, Frank Dahle, Ivar Hole, Elin Malones, Nils Hole(turleder)
 
 
6 deltakere ble etterhvert til 8. Det var godt å kunne bruke taua som var utlagt på glatte partier. Det ble servert kaffi og julekaker på toppen. Da vi kom ned igjen kom uværet.