Admin
TUR REFERAT
Ølmannstind – Svartebottstind (Innfjorden) Søndag 30. Mars 08
På grunn av snøforhold og kraftig vind ble turen endret til en tur til Skarsetra-Måsvatnet-Trollvatnet.På grunn av overgang til sommertid møtte to deltakere for sein opp. Disse gikk derimot til Ølmannstinden!!
 
På den egentlige turen møtte 4 deltakere opp på Skare i Måndalen. Her gikk turen oppover skogsveien til Skarsetra. Her søkte vi ly bak en hyttevegg for å ta den første matrasten. Videre gikk turen opp til Måsvatnet. Vi hadde god tid så vi tok en ny pause i ly av nok en hyttevegg.
Neste etappe gikk lia opp til Trollvatnet. Her var vinden så sterk at vi bare så vidt fikk ballet fellene ned i sekken før vi returnerte tilbake til Skare.
Disse var med på turen til Trollvatnet: Odd Ivar Røhmesmo, Randi Hjelvik, Frank Dahle og Terje Vold (turleder).

Kåre Vold og Rose Mari Strømme gikk derimot den planlagte turen. I følge Kåres beskrivelser ble det en ganske dramatisk tur. På toppen måtte Kåre holde seg i varden for ikke å bli blåst utfor. Heldigvis gikk alt bra. Rose Mari kunne berette om en flott unnakjøring, både ned til Førnakke og videre nedover i skogen.
I alt bokfører vi to gjennomførte turer med 6 deltakere til sammen!
 
 
Første rast ved Skarsetra Rast ved Måsvatnet Trollvatnet, Trollvasstind i bakgrunnen. Siste stopp på heimveien. Utsikt over Måndalen