:: Styret
:: Møtereferater
:: Turarkiv
:: Annen info.
:: Forslag
:: Gammel heimeside
:: Lover
:: Tur-informasjon
:: Utkast samarbeidsavtale MRT-ÅOT
 
 
Admin
TUR REFERAT
Nonstinden/Bøstølfjellet (Innfjorden) Søndag 9. August 09
I ganske fint vær opplevde 6 personer Nonstind og den flotte utsikten.
 
Turen startet fra Bøstølen ca 1000. Bjørg og Marit gikk rett opp gjennom buskaset. Resten av følget fulgte Edvard på stien mot Lillevatnet - før de tok av oppover mot høyre og gikk tilbake langs sti mot fjellet. Vi møttes igjen på ca 950 meters høyde før ura startet. Bjørg returnerte derfra alene via Bjønnabotten.

Toppen (1572 moh) så ut til 'å flytte på seg', men endelig nådde vi den! Det var noe tåke til å begynne med, men den ble delvis borte og delvis flyttet den seg rundt slik at vi fikk nesten hele utsikten etter hvert, men ikke alt samtidig. Utsikten mot Middagstind var spesielt vakker!

Nedover fulgte vi en sti som gikk nesten helt ned til Bjønnabotten og så videre nedover mot venstre. Vi traff på grusstien på ca 480 moh, ca 30 meter før en liten P-plass langs grusveien og ca 100-200 meter før P-plassen på Bøstølen. Stien var merket, men ikke alltid lett å finne.

Kl 1730 var vi tilbake til de parkerte bilene ved Bøstølen og kunne kjøre hjem. Totalt brukte vi omtrent 7,5 timer inkludert 1 time med spisepauser. Vi gikk opp fra P-plass ved ca 440 moh og hadde en total høydestigning på ca 1150 meter.

Disse 6 var med:
Inger Ellingsberg
Kåre Vold
Terje Vold
Marit Søholt Stokes
Bjørg Brevik, turleder
Edvard Søvik, turleder
 
 
Tettskogen er forsert. Ingen ting å si på været! Edvard og Inger. Terje Terje og Kåre ser på utsikten i retning Middagstind.
Toppen så ut til å flytte seg oppover... Litt tåke kan gjøre utsikten veldig vakker. Toppen er nær! Endelig til topps! Kåre
Edvard og Terje. Marit Marit, Terje, Edvard, Kåre - på toppen. Vi hadde mye fin utsikt, men ikke alt på en gang. Her dukker en flik av Måndalen opp. Edvard, Kåre, Terje.
Kunst i naturen!?