Admin
TUR REFERAT
Reistadkollen Tirsdag 1. Juni 10
Fin turmålstur til Reistadkollen i fint vær.
 
11 personer hadde møtt opp en fin tirsdags ettermiddag med blå himmel og sol. Målet var Reistadkollen. Vi kjørte til Vågstranda og tok av til Reistaddalen hvor vi parkerte, og ble møtt av kjentmann Ole Bjerke. Vi fulgte en bratt grusvei et stykke før vi tok av til venstre på en traktorvei. Underveis mot toppen orienterte Ole Bjerke som var lommekjent i området, om fjell og daler som vi så. Det var fin sti mot toppen som var merket, da det var et av årets 20 turmål. På toppen var det en fin varde som vissnok var bygd av en ukjent person. De som hadde med seg kort fikk seg et klipp. Vi tok ei lang og god matpause mens vi nytte den flotte utsikten. På tur heim gikk vi om Randeberget til Bjørkesetra og videre ned til hovedveien. Som takk for interessant guiding fikk Ole Bjerke turlaget trekopp.

De som var med:
Elin Malones, Erling Dahle, Guri Asak Nilsen, Randi Hole, Anita Johansen, Åge Endrerud, Frank Dahle, Torild Wenaas, Oddvar Brevik, Ole Bjerke (turass.), Nils Hole (turleder), Randi Uri (turleder)
 
 
Vi var tørste etter den bratte oppstigninga Ole Bjerke orienterte for en lydhør forsamling Nydelig utsikt Ut på tur aldri sur Alle samlet ved den fine varden på Reistadkollen
På tur heim om Bjørkesetra Frank beundrer den fine steinmuren på setra